Warehouse Clearance Sale

upp till 70 %

Warehouse Clearance Sale

upp till 70 %

Warehouse Clearance Sale

upp till 70 %

Warehouse Clearance Sale

upp till 70 %

Warehouse Clearance Sale

upp till 70 %

Warehouse Clearance Sale

upp till 70 %

Warehouse Clearance Sale

upp till 70 %

Warehouse Clearance Sale

upp till 70 %

Warehouse Clearance Sale

upp till 70 %

Warehouse Clearance Sale

upp till 70 %

Rabatt

-70%

Sista chansen

Sista dagen för att ta del av denna FANTASTISKA kampanj

Få 70 % rabatt

- Endast $16.99 jämfört med $56.63 (försäljningspris)
- Endast tillgängligt online
- Så länge lagret räcker

Förbättra prestanda

Håller din diskmaskin igång som ny även efter många års användning

Säkerställer renlighet

Rengör diskmaskinen noggrant för att ta bort ansamling.

Långvariga Resultat

Bara en Fuugu Diskmaskin Regöringstablett en gång i månaden behövs för att upprätthålla diskmaskinens renhet.

Fuugu Diskmaskin regöringstabletter tar bort uppbyggnad på bara en cykel

Kommer Det En Illaluktande Lukt Från Din Diskmaskin?

Kommer Det En Illaluktande Lukt Från Din Diskmaskin?

Lämnar din diskmaskin en konstig lukt i ditt kök och på din disk? Den kan vara i behov av rengöring men du kommer aldrig att kunna nå alla områden och delar inuti din maskin!

Fuugu Diskmaskin Rengöringstabletter rengör hela diskmaskinen, även de delar du inte kan se! Rengöringsmedlet kommer in i diskmaskinens filter, sprutarmar, pump och ventil, dränerings- och återcirkulationsslangar. Fuugu tar hand om bakterier, mögel och matavfall som gör att din diskmaskin avger obehagliga dofter

Har du märkt att din diskmaskin inte rengör lika bra som den brukade?

Har du märkt att din diskmaskin inte rengör lika bra som den brukade?

Om du har märkt att din diskmaskin inte fungerar som den brukade, beror det inte på att det är en gammal maskin! Det beror på att du inte använder diskmaskinstabletter för att rengöra den. Fuugu-tabletter hjälper till att återställa din diskmaskin till dess ursprungliga renhet, så att den kan fungera som den en gång gjorde. Det är förmodligen en av de mest effektiva produkterna som finns på marknaden. Prova den själv idag!

Varför Rengöra Diskmaskinen För Hand?

Varför Rengöra Diskmaskinen För Hand?

Att skrubba din diskmaskin för hand är ett extremt grovt och svårt arbete. Det finns så mycket mat och smuts inuti. Att rengöra din diskmaskin tar också så mycket tid, och du är upptagen nog som det är! Det är inte heller roligt att andas in starka kemikalier från rengöringsmedel.

Fuugu kan rengöra din diskmaskin bättre, snabbare och utan ansträngning. Den rengör varje del av din diskmaskin, även de delar som du inte kan se och som du aldrig skulle kunna rengöra själv. Tänk på all den lediga tid du kommer att få! Livet är för kort för att slösa tid på tråkig rengöring.

Warehouse Clearance Sale

upp till 70 %

Disk Som Kommer Ut Rent

Om du upptäcker att du ständigt behöver köra din disk i maskinen mer än en gång så kan problemet vara din maskin.

Visste du att kalk och mineraluppbyggnad är ett genomgripande problem i diskmaskiner? Om du inte blir av med dessa otäcka problem kommer du sannolikt inte att få skinande ren disk. Kalk- och mineraluppbyggnad kan överföras till din disk och orsaka skador.

Med bara en Fuugu tablett, en gång i månaden, kan du få en gnistrande ren diskmaskin. Din rena disk kommer att tacka dig!

Vanliga frågor

F: Hur fungerar Fuugu Diskmaskin Rengöringstabletter?

S: Tabletterna fungerar genom att komma in i diskmaskinen genom en regelbunden tvättcykel. Tabletterna löses upp och cirkulerar genom alla delar av diskmaskinen för att bryta ner fett och kalk, ta bort mögel och bakterier och eliminera lukt. De rengör även de mest svåråtkomliga delarna av din diskmaskin, inklusive värmeelementet och sprutarmarna.

F: Är Fuugu Diskmaskin Rengöringstabletter pålitliga?

S: Fuugu diskmaskinsrengöringstabletter har skapats genom rigorös forskning och testning. De ingredienser som används i Fuugu diskmaskinsrengöringstabletter har valts ut som troligen de bästa för att bekämpa smuts.

F: Hur vet jag om Fuugu Diskmaskinrengöringstabletter fungerar?

S: Fuugu Diskmaskin Rengöringstabletter kommer att ha effekter som både är synliga och effekter som du kommer att känna. Din diskmaskin kommer att vara synligt renare (inklusive rör och andra delar som är svåra att nå) och kommer att tvätta din disk bättre och lämna dem skinande rena. De kommer också att minska lukt som kommer från din diskmaskin.

F: Hur ska jag använda Fuugu Diskmaskinrengöringstabletter?

S: Fuugu Diskmaskinrengöringstabletter används genom att placera en tablett i tvättmedelsfacket i din tomma diskmaskin och köra en hel tvättcykel.

Fuugu Diskmaskin Rengöringstabletter

Fullständig vård av din diskmaskin

Bara en tablett

Ett paket varar i 6 månader, eftersom du bara behöver använda det en gång i månaden.

Effektiv & Enkel

Få en ren maskin utan skrubbning eller arbete

NY & FÖRBÄTTRAD FORMEL

Super Djuprengöring

Eliminerar bakterier, mögel, kalk och fett från alla delar av din maskin.

Lösning som är säker att använda

Inga hårda kemikalier.

Innehåller biologiskt nedbrytbara ingredienser.

Säg nej till överbliven smuts

Säg nej till överbliven smuts

En diskmaskin är en mörk och fuktig miljö. Fylld med smuts och fuktiga matrester. Och vet du vad smutsiga diskmaskiner också är perfekta för? Att sprida den slemmiga smutsen till de tallrikar du äter av.

Du vill väl inte äta mat från smutsiga tallrikar? Skorpigt matskräp, slemmiga bitar eller fläckar från hårt vatten kan förstöra en middagsstund innan den ens har börjat. För att hålla din diskmaskin ren från smuts använder du Fuugu.

Hur man använder Fuugu Diskmaskin Rengöringstabletter

Så här använder du dem!

1.Töm diskmaskinen

Se till att det inte finns någon disk i diskmaskinen innan du rengör den.

2.Placera tabletten i facket

Placera Fuugu Diskmaskin Rengöringstabletten i tvättmedelsfacket där du vanligtvis skulle placera dina kapslar eller diskmedelspulver.

3.Sätt på diskmaskinen

Slå på den vanliga diskmaskincykeln och låt diskmaskinen rengöra sig själv

4.Njut av din rena diskmaskin

Efter en hel cykel kommer tabletten att ha lösts upp helt och lämnar varje del av din diskmaskin så ren som ny.

Enklaste Sättet Att Rengöra Diskmaskinen

Superpower Tablett

Enklaste Sättet Att Rengöra Diskmaskinen

Fuugu Diskmaskin Rengöringstabletter gör rengöring av din diskmaskin extremt enkelt. Allt du behöver göra är att stoppa en tablett i tvättmedelsfacket och köra en normal tvättcykel! Det fungerar i alla typer av diskmaskiner.

Du sparar så mycket tid bara genom att välja den här enkla lösningen.

Allt du behöver göra är att använda en Fuugu Diskmaskin Rengöringstablett en gång i månaden. Du får 6 månaders användning med ett Fuugu Diskmaskin Rengöringstablett-paket.

Fungerar Med

Alla typer

Av diskmaskiner

Ha Aldrig En Smutsig Diskmaskin Igen

Före

Efter

Ha Aldrig En Smutsig Diskmaskin Igen

Smutsiga diskmaskiner kan leda till att din disk blir dimmig och smutsig. Det spelar ingen roll hur många gånger du kör dem genom en cykel. Om du vill att din diskmaskin ska gnistra måste du använda Fuugu Dishwasher Cleaner Tablets. Prova dem nu och se de fantastiska resultaten! En underbart ren diskmaskin väntar på dig.

Din diskmaskins nya bästa vän

Din diskmaskins nya bästa vän

Här är varför du behöver det!

Frisk citrondoft

Eliminera obehagliga dofter efter en användning.

Prisvärd

Lägg inte pengar på dyra rengöringsprodukter.

Skyddande förpackning

Fuugu Diskmaskinrengöringstabletter skyddar den från väder och vind, så att den håller.

Se hur det fungerar

Video Thumbnail

Fuugu Tabletter: Bra för dig och miljön

Fuugu Tabletter: Bra för dig och miljön

Fuugu tabletter är tillverkade av naturligt nedbrytbara material, perfekt för dig och dina nära och kära. De är bättre för ditt välbefinnande och för jorden än produkter som använder starka kemikalier, och de fungerar lika bra eller bättre!

Lägg bara Fuugu Diskmaskin Rengöringstabletter i din maskin och glöm bort den!

För en gnistrande ren, fräsch doft och en mer kraftfull diskmaskin

Bara en tablettta aldrig isär diskmaskinen igen

Bara en tablettta aldrig isär diskmaskinen igen

Ditt hektiska liv har INGEN tid för onödig rengöring. Och diskmaskiner kräver mycket tid och ansträngning att rengöra. Du måste demontera hela maskinen för att faktiskt rengöra den ordentligt.

Men vem skulle någonsin vilja göra det? Det är inte nödvändigt! Och det skulle vara så äckligt att komma in där, med all gammal mat, smuts och mögel. Dina händer skulle också stinka kemikalier och rengöringsprodukter. Med Fuugu Diskmaskin Rengöringstabletter kan du bara sätta in den i diskmaskinen och sätta på en cykel! Och du får en obefläckad maskin med noll ansträngning krävs!

Varning: Fuugu-produkter är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon specifik sjukdom eller tillstånd, utan snarare att tillhandahålla en rengöringslösning till alla diskmaskiner för hushållsbruk.

*Individuella resultat kan variera.

Kundrecensioner

Katrin Björck

Verifierad kund

Jag var skeptisk mot produkten men blev ganska imponerad när jag använde den. Jag kunde höra hur den skummade när diskmaskinen var igång och min diskmaskin var verkligen ren när cykeln var klar. Och jag menar ren. Min diskmaskin var vacker inuti och ingen lukt.

Olivia Kjellberg

Verifierad kund

Produkten gjorde vad den sa att den skulle! Vår diskmaskin hade en kvardröjande sur lukt i flera månader. Ingenting vi försökte skulle bli av med det. Vi använde en diskmaskinstablett från Fuugu och lukten har inte kommit tillbaka!

Sara P. Mogensen

Verifierad kund

Tabletten fungerade mycket bra på en 10 år gammal diskmaskin som hade tunga avlagringar. Vi sköljer normalt bort all mat och sätter sedan i diskmaskinen. Bra resultat

Erika Udin

Verifierad kund

Jag fick produkten snabbt. Den fungerade mycket bra. Vår diskmaskin har inte sett så bra ut sedan den var ny. Luktar bättre också. Så lätt att använda, placera bara tabletten i dispensern och sätt på diskmaskinen. När den är klar med tvättcykeln är allt rent och ljust inuti diskmaskinen.

Din maskin kommer att fungera som ny med Fuugu diskmaskin rengöringstabletter