Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Diskaun

-70%

Peluang terakhir

Hari terakhir untuk menyambar Promosi TERHEBAT ini

Dapatkan -70% Diskaun

- Hanya $16.99 vs $56.63 (runcit)
- Hanya Melalui Dalam Talian
- Sementara stok masih ada

Memperbaiki Prestasi

Memastikan mesin pencuci pinggan mangkuk anda berfungsi seperti baru walaupun selepas bertahun-tahun digunakan

Memastikan kebersihan

Membersihkan mesin pencuci pinggan mangkuk anda dengan teliti untuk menyingkirkan kotoran.

Hasil Tahan Lama

Hanya satu Tablet Pembersih Mesin Pencuci Pinggan Fuugu sekali sebulan diperlukan untuk mengekalkan kebersihan mesin pencuci pinggan mangkuk anda.

Tablet Pembersih Mesin Pencuci Pinggan Mangkuk Fuugu menghilangkan pembentukan kotoran dalam satu kitaran sahaja.

Adakah Terdapat Bau Busuk Dari Mesin Cuci Pinggan Anda?

Adakah Terdapat Bau Busuk Dari Mesin Cuci Pinggan Anda?

Adakah mesin pencuci pinggan mangkuk anda meninggalkan bau busuk di dapur anda dan pada pinggan mangkuk anda? Ia mungkin memerlukan pembersihan tetapi anda tidak akan dapat mencapai semua kawasan dan bahagian dalam mesin anda!

Tablet Mesin Pencuci Pinggan Fuugu boleh membersihkan keseluruhan mesin pencuci pinggan mangkuk anda, malah tempat yang anda tidak nampak! Ia masuk ke dalam penapis mesin pencuci pinggan mangkuk anda, lengan semburan, pam dan injap, longkang dan hos edaran semula. Menggunakan Fuugu membantu menghapuskan sisa makanan yang menyebabkan mesin pencuci pinggan mangkuk anda mengeluarkan bau yang tidak menyenangkan.

Adakah anda perasan yang mesin pencuci pinggan mangkuk anda tidak bersih seperti dahulu?

Adakah anda perasan yang mesin pencuci pinggan mangkuk anda tidak bersih seperti dahulu?

Jika anda perasan yang mesin pencuci pinggan mangkuk anda tidak lagi berfungsi seperti dahulu, ini bukan kerana ia mesin lama! Ini di sebabkan anda tidak menggunakan tablet mesin pencuci pinggan mangkuk untuk membersihkannya. Tablet Fuugu membantu untuk memastikan mesin pencuci pinggan mangkuk anda kembali ke kebersihan asalnya, supaya ia boleh berfungsi seperti dahulu. Ia mungkin salah satu produk paling berkesan yang terdapat di pasaran. Cuba sendiri hari ini!

Mengapa Bersihkan Mesin Cuci Pinggan Anda dengan Tangan?

Mengapa Bersihkan Mesin Cuci Pinggan Anda dengan Tangan?

Menyental mesin pencuci pinggan mangkuk anda dengan tangan adalah kerja yang amat kasar dan sukar. Terdapat begitu banyak makanan dan kotoran di dalamnya. Pembersihan mesin pencuci pinggan mangkuk anda juga memakan banyak masa, dan anda sudah cukup sibuk! Ia juga tidak menyeronokkan untuk menyedut bahan kimia yang keras daripada produk pembersih

Fuugu boleh membersihkan mesin pencuci pinggan mangkuk anda dengan lebih baik, cepat dan tanpa usaha yang banyak. Ia membersihkan setiap bahagian mesin pencuci pinggan mangkuk anda, termasuk bahagian yang tidak dapat dilihat dan tidak akan pernah dapat anda bersihkan sendiri. Fikirkan semua masa lapang yang akan anda miliki! Kehidupan terlalu singkat untuk membazirkan masa untuk kerja pembersihan yang membosankan.

Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Hidangan Yang Keluar Dengan Bersih

Jika anda mendapati yang anda sentiasa perlu meletakkan pinggan anda ke dalam Mesin Pencuci untuk lebih daripada satu kitaran, masalahnya mungkin terletak pada mesin anda.

Adakah anda tahu yang kerak kapur dan pengumpulan mineral adalah masalah yang berleluasa dalam mesin pencuci pinggan mangkuk? Jika anda tidak menyingkirkan masalah buruk ini, anda mungkin tidak akan mendapat hidangan bersih yang berkilauan. Pembentukan kapur dan mineral boleh dipindahkan ke hidangan anda dan menyebabkan kerosakan.

Dengan hanya satu Tablet Fuugu, sekali sebulan, anda boleh memiliki mesin pencuci pinggan mangkuk bersih berkilauan. Hidangan bersih anda akan berterima kasih!

Soalan Lazim

S: Bagaimanakah Tablet Mesin Pencuci Pinggan Fuugu Berfungsi?

J: Tablet berfungsi dengan memasuki mesin pencuci pinggan mangkuk melalui kitaran basuh biasa. Tablet larut, beredar melalui semua bahagian mesin pencuci pinggan mangkuk untuk memecahkan gris dan menyingkirkan bau. Ia membersihkan walaupun bahagian mesin pencuci pinggan mangkuk anda yang paling sukar dicapai, termasuk elemen pemanas dan lengan penyembur.

S: Adakah Tablet Mesin Pencuci Pinggan Fuugu boleh dipercayai?

J: Tablet Pembersih Mesin Pencuci Pinggan Fuugu telah dicipta melalui penyelidikan dan ujian yang teliti. Bahan-bahan yang digunakan dalam Tablet Mesin Pencuci Pinggan Fuugu telah dipilih sebagai yang terbaik untuk memerangi kotoran.

S: Bagaimanakah saya tahu jika Tablet Pembersih Mesin Pencuci Pinggan Fuugu berfungsi?

J: Tablet Pembersih Mesin Pencuci Pinggan Fuugu akan memberikan kesan yang boleh dilihat dan kesan yang akan anda rasai. Mesin pencuci pinggan mangkuk anda akan kelihatan lebih bersih (termasuk paip dan bahagian lain yang sukar dicapai) dan akan mencuci pinggan mangkuk anda dengan lebih baik, menjadikannya bersih berkilauan. Ia juga akan mengurangkan sebarang bau yang datang dari mesin pencuci pinggan mangkuk anda.

S: Bagaimanakah saya harus menggunakan Tablet Mesin Pencuci Pinggan Fuugu?

J: Tablet Pembersih Mesin Pencuci Pinggan Fuugu digunakan dengan meletakkan satu tablet ke dalam dulang detergen mesin pencuci pinggan mangkuk anda yang kosong dan menjalankan kitaran basuhan penuh.

Tablet Pembersih Mesin Pencuci Pinggan Fuugu

Penjagaan sepenuhnya untuk mesin pencuci pinggan mangkuk anda

Hanya Satu Tablet

Satu pek tahan 6 bulan, kerana anda hanya perlu menggunakannya sebulan sekali.

Berkesan & Mudah

Dapatkan mesin yang bersih tanpa menggosok atau bekerja

FORMULA BARU & DIPERBAIKI

Pembersihan Mendalam yang Hebat

Membantu menyingkirkan gris dari setiap bahagian mesin anda.

Penyelesaian Selamat Digunakan

Tiada bahan kimia yang keras.

Mengandungi bahan biodegradasi.

Katakan Tidak kepada Sisa Kotoran

Katakan Tidak kepada Sisa Kotoran

Mesin pencuci pinggan mangkuk ialah persekitaran yang gelap dan lembap. Penuh dengan kotoran dan sisa makanan lembap. Dan anda tahu apa yang menjadi tempat yang sesuai untuk mesin pencuci pinggan mangkuk kotor? Menyebarkan kekotoran berlendir ke hidangan yang anda makan.

Anda tidak mahu makan makanan dari pinggan kotor, bukan? Sisa makanan berkerak, kepingan berlendir atau kotoran air keras boleh merosakkan waktu makan malam sebelum ia bermula. Untuk memastikan mesin pencuci pinggan mangkuk anda bersih daripada kekotoran, gunakan Fuugu.

Cara Penggunaan Tablet Mesin Pencuci Pinggan Fuugu

Berikut cara untuk menggunakannya!

1. Kosongkan mesin pencuci pinggan mangkuk anda

Pastikan tiada pinggan mangkuk dalam mesin pencuci pinggan mangkuk anda sebelum membersihkannya.

2. Letakkan Tablet ke dalam dulang

Letakkan Tablet Pembersih Mesin Pencuci Pinggan Fuugu ke dalam dulang detergen di mana anda biasanya akan meletakkan pod atau serbuk detergen anda.

3. Biarkan mesin pencuci pinggan mangkuk berjalan

Hidupkan kitaran mesin pencuci pinggan mangkuk biasa dan biarkan mesin pencuci pinggan mangkuk mencuci dengan sendiri

4. Nikmati mesin pencuci pinggan mangkuk anda yang bersih

Selepas kitaran penuh, tablet akan larut sepenuhnya, menjadikan setiap bahagian mesin pencuci pinggan mangkuk anda bersih seperti baharu.

Cara Termudah untuk Membersihkan Mesin Cuci Pinggan Anda

Tablet Super Power

Cara Termudah untuk Membersihkan Mesin Cuci Pinggan Anda

Tablet Pembersih Mesin Pencuci Pinggan Fuugu menjadikan pembersihan mesin pencuci pinggan mangkuk anda amat mudah. Apa yang anda perlu lakukan hanya memasukkan tablet ke dalam dulang detergen dan jalankan kitaran cucian biasa! Ia berfungsi dalam semua jenis mesin pencuci pinggan mangkuk.

Anda akan menjimatkan banyak masa hanya dengan memilih penyelesaian yang mudah ini.

Apa yang anda perlu lakukan adalah menggunakan satu Tablet Pembersih Mesin Pencuci Pinggan Fuugu sekali sebulan. Anda akan mendapat 6 bulan penggunaan dengan satu pakej Tablet Pembersih Mesin Pencuci Pinggan Fuugu.

Berkesan dengan

Semua jenis

Mesin Pencuci Pinggan

Jangan Biarkan Mesin Pencuci Pinggan Anda Kotor Lagi

Sebelum

Selepas

Jangan Biarkan Mesin Pencuci Pinggan Anda Kotor Lagi

Mesin Pencuci yang kotor boleh menyebabkan pinggan mangkuk anda keluar berkabus dan kotor. Tidak kira berapa kali anda meletakkan ia melalui kitaran. Jika anda mahu mesin pencuci pinggan mangkuk anda berkilauan, anda perlu menggunakan Tablet Pencuci Mesin Pencuci Pinggan Fuugu. Cuba sekarang dan lihat hasil yang menakjubkan! mesin pencuci pinggan mangkuk bersih yang cantik menanti anda.

Rakan Baik Baharu Mesin Pencuci Pinggan Anda

Rakan Baik Baharu Mesin Pencuci Pinggan Anda

Inilah sebabnya anda memerlukannya!

Kesegaran Aroma Lemon

Singkirkan bau yang kurang menyenangkan selepas sekali penggunaan.

Mampu milik

Jangan membelanjakan wang untuk produk pembersihan yang mahal.

Pembungkusan Pelindung

Tablet Pembersih Mesin Pencuci Pinggan Fuugu dilindungi dengan kemasan yang melindunginya daripada elemen luar, menjadikannya lebih tahan lama

Lihat Demonstrasi

Video Thumbnail

Tablet Fuugu: Baik untuk Anda dan Alam Sekitar

Tablet Fuugu: Baik untuk Anda dan Alam Sekitar

Tablet Fuugu diperbuat daripada bahan yang boleh terurai secara semula jadi, sesuai untuk anda dan orang tersayang. Ia lebih baik untuk kesihatan dan alam sekitar berbanding produk yang menggunakan bahan kimia yang keras, dan ia berfungsi sama hebat atau lebih baik!

Letakkan sahaja Tablet Pembersih Mesin Pencuci Pinggan Fuugu ke dalam mesin anda dan lupakan sahaja!

Untuk PingganY ang Bersih Berkilauan, Segar, Lebih Berkuasa

Jangan sekali-kali membuka mesin pencuci pinggan mangkuk sekali lagi

Jangan sekali-kali membuka mesin pencuci pinggan mangkuk sekali lagi

Kehidupan sibuk anda TIADA masa untuk membersihkan perkara yang tidak perlu. Dan mesin pencuci pinggan memerlukan banyak masa dan usaha untuk membersihkannya. Anda perlu membongkar keseluruhan mesin untuk membersihkannya dengan betul.

Tetapi siapa yang mahu melakukannya? Ia tidak perlu! Dan ia akan sangat menjijikkan jika anda terpaksa membersihkan mesin pencuci pinggan yang kotor dengan sisa makanan dan kotoran. Tangan anda juga akan berbau seperti bahan kimia dan produk pembersih. Dengan Tablet Pembersih Pinggan Mangkuk Fuugu, anda hanya perlu memasukkannya ke dalam mesin pencuci pinggan dan menghidupkan siklus pembersihan! Dan anda akan mendapatkan mesin yang bersih dan sempurna tanpa sebarang usaha yang diperlukan!

Penafian: Fuugu tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit atau keadaan tertentu, sebaliknya untuk menyediakan penyelesaian pembersihan kepada mana-mana mesin pencuci pinggan mangkuk isi rumah.

*Keputusan individu mungkin berbeza-beza.

Ulasan Pelanggan

Marzalina Yusuf

Pelanggan Yang Disahkan

Saya skeptikal tentang produk ini tetapi terkesan apabila menggunakannya. Saya boleh mendengar buih-buih ketika mesin pencuci pinggan beroperasi dan sungguhlah mesin pencuci pinggan saya bersih apabila kitaran selesai. Dan saya maksudkan bersih. Mesin pencuci pinggan saya cantik di dalam dan tiada bau.

Siti Hajar Rahman

Pelanggan Yang Disahkan

Produk ini melakukan apa yang dikatakannya! Mesin pencuci pinggan kami mempunyai bau masam yang berlarutan selama berbulan-bulan. Tiada apa yang kami cuba dapat menyingkirkan bau itu. Kami menggunakan satu tablet mesin pencuci pinggan dari Fuugu dan bau itu tidak kembali!

Nor Hasanah Samizan

Pelanggan Yang Disahkan

Tablet ini berfungsi dengan sangat baik pada mesin pencuci pinggan yang berusia 10 tahun dan penuh dengan sisa-sisa yang tebal. Biasanya, kami membilas sebarang makanan dan kemudian meletakkannya di dalam mesin pencuci pinggan. Hasil yang hebat.

Shi Shian Yap

Pelanggan Yang Disahkan

Saya menerima produk dengan cepat. Ia berfungsi dengan sangat baik. Mesin pencuci pinggan kami tidak pernah kelihatan sebaik ini sejak baru. Bau juga lebih wangi. Sangat mudah digunakan, hanya letakkan tablet dalam dispenser dan hidupkan mesin pencuci pinggan. Apabila kitaran pencucian selesai, segalanya bersih dan terang di dalam mesin pencuci pinggan.

Mesin anda akan berfungsi seperti baru dengan Tablet Pembersih Pencuci Pinggan Fuugu