Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Tarjous

-70%

Viimeinen mahdollisuus!

Huipputarjous voimassa vielä tänään

Hyödynnä 70 %:n alennus

Hinta nyt ainoastaan $16.99, aiempi hinta $56.63 (ovh).
Saatavilla vain verkossa.
Rajoitettu määrä.

Paranna Suorituskykyä

Pitää tiskokoneesi käynnissä uudenlailla jopa muutaman vuoden käytön jälkeen

Takaa puhtauden

Puhdistaa tiskikoneesi läpikotaisin poistaakseen kertymiä

Kestäviä Tuloksia

Tarvitaan vain yksi Fuugu Tiskikoneen Puhdistustabletti kerran kuussa ylläpitämään tiskikoneesi puhtautta.

Fuugu Tiskikoneen Puhdistustabletit Poistavat Kertymät Vain Yhdessä Syklissä

Huokuuko Tiskikoneestasi Ikävä Haju?

Huokuuko Tiskikoneestasi Ikävä Haju?

Jättääkö tiskikoneesi oudon hajun keittiöösi ja tiskeihisi? Se saattaa tarvita puhdistusta, muttet voi koskaan yltää kaikkiin alueisiin ja osiin koneesi sisällä!

Fuugu Tiskikoneen Puhdistustabletit puhdistavat koko tiskikoneesi, jopa osat, joita et näe! Puhdistusaine pääsee tiskikoneesi suodattimeen, ruiskuttimiin, pumppuun ja venttiiliin, viemäriin, sekä kierrätysletkuihin. Fuugu hoitaa bakteerin, homeen, ja ruuantähteet, jotka saavat tiskikoneesi huokumaan epämukavia tuoksuja.

Oletko huomannut, ettei tiskikoneesi puhdista niin hyvin kuin ennen?

Oletko huomannut, ettei tiskikoneesi puhdista niin hyvin kuin ennen?

Mikäli huomasit, ettei tiskikoneesi suoriudu kuin ennen, se ei johdu siitä, että se on vanha kone! Se johtuu siitä, ettet käytä tiskikonetabletteja sen puhdistamiseen. Fuugu-tabletit auttavat entisöimään tiskikoneesi sen alkuperäiseen puhtauteen, jotta se voisi suoriutua kuten ennen. Se on todennäköisesti yksi tehokkaimmista markkinoilla saatavilla olevista tuotteista. Kokeile sitä itse tänään!

Miksi Puhdistaa Tiskikoneesi Käsin?

Miksi Puhdistaa Tiskikoneesi Käsin?

Tiskikoneesi peseminen käsin on äärimmäisen iljettävää ja vaikeata työtä. Sen sisällä on niin paljon ruokaa ja likaa. Tiskikoneesi puhdistaminen vie myös paljon aikaa ja olet tarpeeksi kiireinen jo valmiiksi! Siivoustuotteiden kovien kemikaalien hengittäminen ei myöskään ole hauskaa.

Fuugu voi puhdistaa tiskikoneesi paremmin, nopeasti ja vaivatta. Se putsaa jokaisen tiskikoneesi osan, jopa ne paikat, joita et voi nähdä, ja joita et kykenisi koskaan puhdistamaan itse. Ajattele kaikkea saamaasi vapaa-aikaa! Elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi työlääseen siivoamiseen.

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Tiskit, Jotka Tulevat Ulos Puhtaina

Mikäli huomaat, että sinun täytyy laittaa tiskit pesukoneeseen useammin kuin yhteen sykliin, ongelma voi olla koneessasi.

Tiesitkö, että kalkki- ja mineraalikertymät ovat yleisiä ongelmia tiskikoneissa? Mikäli et hankkiudu eroon näistä ikävistä ongelmista, et todennäköisesti saa loistavan puhtaita tiskejä. Kalkki- ja mineraalikertymät voivat siirtyä tiskeihisi ja aiheuttaa vahinkoja.

Vain yhdellä Fuugu-tabletilla kerran kuussa voisit saada säihkyvän puhtaan tiskikoneen. Puhtaat tiskisi tulevat kiittämään sinua!

Usein kysytyt kysymykset

K: Kuinka Fuugu Tiskikoneen Puhdistustabletit toimivat?

V: Tabletit toimivat menemällä tiskikoneen sisään normaalin pesusyklin kautta. Tabletit liukenevat, kiertäen kaikkien tiskikoneen osien läpi hajoittaen rasvaa ja kalkkia, poistaen hometta ja bakteereita, sekä hajuja eliminoiden. Ne puhdistavat jopa hankalimmin saavutettavat osat tiskikoneestasi, sisältäen lämmityselementin ja ruiskuttimet.

K: Ovatko Fuugu Tiskikoneen Puhdistustabletit luotettavia?

V: Fuugu Tiskikoneen Puhdistustabletit luotiin tiukan tutkimuksen ja testauksen kautta. Fuugu Tiskikoneen Puhdistustableteissa käytetyt ainesosat on valittu mahdollisesti parhaiksi taistelemaan likaa vastaan.

K: Mistä tiedän Fuugu Tiskikoneen Puhdistustablettien toimivan?

V: Fuugu Tiskikoneen Puhdistustableteilla tulee olemaan vaikutuksia, jotka ovat sekä näkyviä, että tunnettavissa. Tiskikoneesi tulee olemaan näkyvästi puhtaampi (sisältäen putket ja muut vaikeasti tavoitettavat osat) ja se tulee pesemään tiskisi paremmin, jättäen ne säihkyvän puhtaiksi. Ne tulevat myös vähentämään kaikkia tiskikoneestasi tulevia hajuja.

K: Kuinka minun tulisi käyttää Fuugu Tiskikoneen Puhdistustabletteja?

V: Fuugu Tiskikoneen Puhdistustabletteja käytetään asettamalla yksi tabletti tyhjän tiskikoneen pesuainelokeroon ja ajamalla täysi pesusykli.

Fuugu Tiskikoneen Puhdistustabletit

Tiskikoneesi täyshoito

Vain Yksi Tabletti

Yksi pakkaus kestää 6 kuukautta, sillä sinun täytyy käyttää sitä vain kerran kuussa.

Tehokas ja Vaivaton

Saa Puhdas kone ilman hankausta tai työtä

UUSI JA PARANNELTU KOOSTUMUS

Super Syväpuhdistus

Eliminoi bakteerit, homeen, kalkin ja rasvan koneesi jokaisesta osasta.

Turvallinen Ratkaisu Käyttää

Ei kovia kemikaaleja.

Sisältää Biohajoavia ainesosia

Sano Ei Likajäämille

Sano Ei Likajäämille

Tiskikone on pimeä ja kostea ympäristö. Täynnä likaa ja kosteita ruuantähteitä. Ja tiedätkö, mihin likaiset tiskikoneet ovat myös täydellisiä? Levittämään limaista törkyä astioille, joilta syöt.

Et halua syödä ruokaa likaisilta astioilta, ethän? Vanha ruokatöhnä, limaiset palat tai kovan veden tahrat voivat pilata illallisen ennen kuin se alkaakaan. Pitääksesi tiskikoneesi puhtaana törystä, käytä Fuugua.

Fuugu Tiskikoneen Puhdistustablettien Käyttöohje

Näin niitä käytetään!

1. Tyhjennä tiskikoneesi

Varmista, ettei tiskikoneessasi ole tiskejä ennen sen puhdistamista

2. Aseta Tabletti tarjottimeen

Aseta Fuugu Tiskikoneen Puhdistustabletti pesuainelokeroon, johon normaalisti laittaisit kapselisi tai pesuainepulverisi.

3. Anna tiskikoneen pyöriä

Käynnistä normaali tiskikoneen sykli ja jätä tiskikone pesemään itsensä.

4. Nauti puhtaasta tiskikoneestasi

Täyden syklin jälkeen tabletti on liuennut täysin, jättäen jokaisen tiskikoneesi osan puhtaaksi kuin uusi.

Helpoin Tapa Puhdistaa Tiskikoneesi

Supervoimatabletti

Helpoin Tapa Puhdistaa Tiskikoneesi

Fuugu Tiskikoneen Puhdistustabletit tekevät tiskikoneesi puhdistamisesta erittäin helppoa. Sinun tarvitsee vain sujauttaa tabletti pesuainelokeroon ja ajaa normaali pesusykli! Se toimii kaikenlaisissa pesukoneissa.

Säästät niin paljon aikaa vain valitsemalla tämän helpon ratkaisun.

Sinun tarvitsee vain käyttää yksi Fuugu Tiskikoneen Puhdistustabletti kuussa. Saat 6 kuukautta käyttöä yhdellä Fuugu Tiskikoneen Puhdistustablettipaketilla.

Toimii Näiden Kanssa

Kaikki Tyypit

Tiskikoneista

Älä Enää Koskaan Omista Likaista Tiskikonetta

Ennen

Jälkeen

Älä Enää Koskaan Omista Likaista Tiskikonetta

Likaiset pesukoneet voivat saada tiskisi tulemaan ulos koneesta utuisina ja likaisina. Huolimatta siitä, kuinka monta kertaa laitat ne ohjelman läpi. Mikäli haluat tiskikoneesi loistavan, sinun täytyy käyttää Fuugu Tiskikoneen Puhdistustabletteja. Kokeile niitä nyt ja näe upeat tulokset! Ihanan puhdas tiskikone odottaa sinua.

Tiskikoneesi Uusi Paras Ystävä

Tiskikoneesi Uusi Paras Ystävä

Tästä syystä tarvitset sitä!

Raikas Sitruunan Tuoksu

Eliminoi epämukavat hajut yhden käytön jälkeen.

Edullinen

Älä käytä rahaa kalliisiin puhdistustuotteisiin.

Suojaava Pakkaus

Fuugu Tiskikoneen Puhdistustablettien pakkaus suojelee niitä elementeiltä, joten ne kestävät.

Näin se toimii

Video Thumbnail

Fuugu Tabletit: Hyväksi sinulle ja Ympäristölle

Fuugu Tabletit: Hyväksi sinulle ja Ympäristölle

Fuugu-tabletit on tehty luonnollisesti hajoavista materiaaleista, jotka ovat täydellisiä sinulle ja rakkaillesi. Ne ovat parempia terveydellesi ja maapallolle kuin tuotteet, jotka käyttävät kovia kemikaaleja, ja ne toimivat aivan yhtä loistavasti tai paremminkin!

Laitat vain Fuugu Tiskikoneen Puhdistustabletin koneeseesi ja unohdat sen!

Loistavan Puhtaalle, Raikkaan Tuoksuiselle, Tehokkaammalle Tiskikoneelle

Älä Enää Koskaan Pura Tiskikonetta

Älä Enää Koskaan Pura Tiskikonetta

Kiireisellä elämälläsi EI OLE aikaa tarpeettomaan siivoamiseen. Ja tiskikoneet vaativat paljon aikaa ja vaivaa puhdistaa. Sinun täytyisi purkaa koko kone putsataksesi sen oikeasti kunnolla.

Mutta kukapa haluaisi koskaan tehdä sitä? Se ei ole tarpeen! Ja olisi iljettävää mennä sinne kaiken sen vanhan ruuan, lian ja homeen kanssa. Kätesi myös haisisivat kemikaaleilta ja puhdistusaineilta. Fuugu Tiskikoneen Puhdistustablettien kera voit vain sujauttaa sen tiskikoneeseen ja käynnistää syklin! Ja saat tahrattoman koneen ilman vaivan näköä!

Vastuuvapauslauseke: Fuugu-tuotteita ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ennaltaehkäisemään mitään tiettyä tautia tai tilaa, vaan sen sijaan tarjoamaan puhdistusratkaisu mille vain kodin tiskikoneelle.

*Yksilölliset tulokset voivat vaihdella.

Arvostelut

Kerttu Pakkanen

Vahvistettu asiakas

Olin skeptinen tuotteen suhteen, mutta olin melko vaikuttunut, kun käytin sitä. Kuulin sen vaahtoavan, kun astianpesukone oli käynnissä ja yllätyin kuinka puhdas astianpesukoneeni oli, kun sykli oli valmis. Ja tarkoitan puhdasta. Astianpesukoneeni näytti upealta ja tuoksui hyvältä.

Olivia Kettunen

Vahvistettu asiakas

Tuote teki juuri mitä lupasi! Astianpesukoneessamme oli hapan haju kuukausia. Mikään, mitä yritimme, ei päässyt siitä eroon. Käytimme yhtä Fuugun astianpesutablettia ja haju ei ole palannut!

Saara Mäkinen

Vahvistettu asiakas

Tabletti toimi erittäin hyvin 10 vuotta vanhassa astianpesukoneessa, jossa oli suuria kerrostumia. Tavallisesti huuhtelemme kaikki ruoat pois ja laitamme sitten astianpesukoneeseen. Hienoja tuloksia

Eerika Uotila

Vahvistettu asiakas

Sain tuotteen nopeasti. Se toimi erittäin hyvin. Astianpesukoneemme ei ole näyttänyt näin hyvältä sen jälkeen, kun se oli uusi. Tuoksuu myös paremmalta. Niin helppokäyttöinen, aseta vain tabletti annostelijaan ja kytke astianpesukone päälle. Kun pesuohjelma on valmis, kaikki on puhdasta ja kirkasta astianpesukoneessa.

Koneesi Toimii Uudenlailla Fuugu Tiskikoneen Puhdistustablettien Kanssa